Originele kerstcadeaus

Geplaatst op: 30-01-2019

Je wilt met de kerst iemand verrassen met een geweldig kerstcadeau. Daarbij wil je natuurlijk niet een standaard cadeau geven, maar wil je iets hebben wat origineel is en leuk is om te geven. Wat geef je dan? Wij hebben hier een aantal originele cadeaus voor jou op een rijtje gezet zodat je inspiratie kunt opdoen.

Samen er op uit

Niets is leuker dan een cadeau geven waar je samen van kan genieten. Jij kan nu dus dat ene geurtje of koffiemok met foto laten staan en een kledingstuk laten hangen. Geef eens een dagje er op uit cadeau! Je kunt bijvoorbeeld een leuke citytrip cadeau doen of juist ervoor zorgen dat je ergens heerlijk gaat dineren. Vele restaurants bieden tijdens de kerstperiode een aangepast menu aan waardoor jij kunt dineren met eten dat aansluit op de kerst.

Een ander origineel cadeau is een tripje of een dagje naar een pretpark wanneer jullie graag actief bezig zijn. Zo kun je eens een paar daagjes, midweekje of zelfs weekje weg plannen. Zoek de zon op of ga juist heerlijk met zijn tweeën op wintersport. Is een actieve dag voldoende voor je? Dan kun je ook kiezen om eens een dagje naar een pretpark te gaan waar je normaal niet komt.

Een gepersonaliseerd cadeau

Wil jij toch iets van sieraden of accessoires cadeau doen met de kerst? Dan kun je er eens over nadenken om tijdens de kerst het cadeau eens op een andere manier te personaliseren. Sieraden en diverse accessoires zijn namelijk op diverse manieren te personaliseren. Denk maar eens aan dat ene kettinkje waar je een naam, tekst of datum in kunt laten graveren. Op deze manier wordt je kerstcadeau origineel en zal het met alle liefde gedragen worden. Een andere leuke manier om iemand sieraden te geven, is om ze zelf te laten maken. Je kan bij een sieradensmid op zoek gaan naar een workshop zodat je zelf je eigen sieraden kan maken. Hoe gaaf is het om je eigen ring, ketting of armband te maken!

Geef iemand zelf de keuze

Heb je geen idee wat je iemand moet geven tijdens de kerstdagen? Dan kun je er ook voor kiezen om iemand zelf iets uit te laten zoeken. Dit kun je doen door iemand een cadeaukaart te geven, maar je kan het ook doen door middel van een eigen keuze concept. Hierdoor geef je iemand een enorme brede keuze en kunnen ze zelf uitzoeken wat ze graag willen hebben. Op deze wijze zorg je ervoor dat de cadeaus ook daadwerkelijk in gebruik worden genomen.

Tips voor orginele kerstkaarten

Naast kerstballen, kalkoen en zoveel mogelijk cadeaus, maken ook kerstkaarten deel uit van kerstmis. Ze vallen in

Inpak tips

Met kerstmis staat het samenzijn centraal, maar natuurlijk ook de prachtige cadeaus die je ontvangt tijdens de ker