Inpak tips

Geplaatst op: 24-12-2012

Met kerstmis staat het samenzijn centraal, maar natuurlijk ook de prachtige cadeaus die je ontvangt tijdens de kerstdagen. Het is super om kerstkado´s te krijgen, maar het is nog veel mooier om cadeau´s weg te geven tijdens deze feestdagen. En dan is het helemaal een feest om het cadeau dat je gekocht heb in te pakken met kerstversieringen om een prachtige ingepakt cadeau weg te geven, niet alleen de inhoud is dan schitterend maar ook de buitenkant. Niet iedereen is een inkapkoning of inpakkoningin en dat is precies de reden dat wij hier online wat leuke inpaktips hebben geplaatst.

Sublieme inpaktips

Er wordt begonnen met het aankopen van de versieringen en het inpakpapier waarmee het kado uiteindelijk versiert zal worden. Er zijn vele winkels waar prachtige strikken, rollen inpakpapier en dergelijke producten worden verkocht waar je terecht kan, maar als je budget het niet toe laat is het ook mogelijk om zonder al te veel geld in de kado's subliem in te pakken.

  • Iedereen zal starten met het kiezen met van mooie inpakpapier. In veel gevallen wordt er gekozen voor kerstpapier waarop kerstballen en kerstmannetjes op staan. Je kan ook kiezen voor een effen inpakpapier waarmee ook super mooie ingepakt kado gemaakt kan worden.
  • Na het inpakken van het cadeau met kadopapier wordt er gestart met de versiering. Hierbij kan gekozen worden voor schitterende lintjes, mooie strikken en touw. Met een leuke strik zorg je voor extra uitstraling.
  • Maak het de cadeau helemaal af met leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een leuk zuurstokje, een kerstballetje en mooie kaartje. Dit zal zorgen voor een special touch waar de ontvanger van het cadeau zal doen op kijken. Het accessoire dat je heb uitgekozen voor het kadootje is matchend met de kleuren van het inpakpapier en lint en kan bevestigd worden met het lint of een stukje plakband.

Enkele overige tips

  • Ben je helemaal vergeten om inpakpapier te kopen en is het uitverkocht in de winkels of zijn de winkels dicht dan kun je kiezen voor iets wat je wel in huis hebt zoals een krant, mooi stukje stof of een bladzijde uit een magazine.
  • Wil je gaan voor een luxe uitstraling, ga dan voor goede kwaliteit kado inpakpapier en sublieme satijnen lint. Of kies voor een doosje waarin het cadeau gestopt kan worden, waarna je deze dicht maakt met een leuke strik. Dat past natuurlijk ook veel beter bij de espressomachines die je net bij koffie thee plaza hebt besteld, omdat die van nature een luxe uitstraling hebben.
  • Mocht je een kado hebben met een aparte of rare vorm waardoor het voor jou als beginnende inpakker onmogelijk is om het netjes in te pakken? Kies er dan voor om het kado in een grote vierkant of rechthoekige door te doen waardoor het cadeau strak ingepakt kan worden.

Het ontstaan van kerstmis

De Germanen vierden rond december hun eigen midwinter- of julfeesten. Deze duurden precies dertien dagen en twaalf

Kerstmarkten

Wil je schitterende kerstmarkten bezoeken en genieten van de gemoedelijke kerstsfeer die hier heerst. De kerstmark

De Kerstpakketten trends van dit jaar

Uit traditioneel oogpunt gezien vinden we het kerstpakket alleen terug op boerderijen en andere agrarische onderne