Trendy kerstgeschenken

Wie kent het geschenk eigenlijk niet? Ieder jaar is het net voor de jaarwisseling weer zover, het uitdelen en ontvangen van kerstpakketten. Voor vele is dit een zeer mooi moment waar ze naar uit kijken. Werknemers werken hier naar toe en kijken hier naar uit. Voor de werkgever is het de ideale mogelijkheid om de werknemers op een gepaste wijze te bedanken voor de bewezen diensten van het voorgaande jaar, maar ook het wensen van prettige kerstdagen aan iedere werknemer op een ludieke manier. Daarnaast is het voor de werknemer altijd een leuke bijkomstigheid om een presentje en een bedankje te ontvangen een aantal dagen voor de kerstdagen.

Het ontstaan van het kerstpakket

Voor het uitdelen van de eerste kerstpakketten moeten we ver terug in de tijd. We gaan naar het begin van de 19e en nemen een kijkje op de boeren bedrijven. Op deze bedrijven werd het hele jaar lang zwaar werk verzet en was de verloning zeer mager. Na hard werken waren de werknemers op 2de kerstdag vrij. Om kerstmis te vieren samen met het gezin en als dank voor het harde werk kregen de werknemers een voedselpakket mee naar huis. In deze tijd bestond dit pakket voornamelijk uit streekproducten zoals eieren, worst, ham en graan. Hierna sloeg het pakket over op andere branches en werd het pakket steeds luxer.

Breed aanbod kerstpakketten

Als je op zoek bent naar een kerstpakket dat geschikt is voor de werknemers of gewoon vrienden of familie, dan heb je een zeer brede keuze aan kerstpakketten ideeen. Zo zijn er nog steeds de traditionele eindejaarsgeschenken die voornamelijk uit voedsel bestaan, maar zijn er ook de moderne kerstgeschenken die aangevuld zijn met kerstcadeaus. Natuurlijk zijn er ook vele kerstgeschenken geheel ingevuld naar een prachtig thema.

Artikelen

De Kerstpakketten trends van dit jaar

Categorie: Trendy+kerstgeschenken / 16-08-2018 11:30

Uit traditioneel oogpunt gezien vinden we het kerstpakket alleen terug op boerderijen en andere agrarische ondernemingen. Hier kreeg het personeel met kerst een dag of meerdere dagen vrij en om deze gezellig met de familie door te kunnen brengen, ontvingen ze een pakket met voedsel van het bedrijf of uit de omgeving. Na verloop van jaren werd

Lees meer...